Konferenca e 8 Mediko-Kirurgjikale
Shërbimi i Imazherisë
Shërbimi i Pranim – Urgjencës
Shërbimi i Farmacisë
Shërbimi i Pediatrisë
Shërbimi i ORL – Okulistike – Maksilofacial
Shërbimi i Ortopedisë
Shërbimi i Kirurgjisë
Shërbimi i Kardiologjisë
Shërbimi i Patologjisë
Klinika e okulistikes
Sherbimi i Obstetrikes ne SRD
Shërbimi i Anestezi – Reanimacionit

Aktivitete

Këtë vit dita botërore e insultit cerebral ose siç njihet rëndom goditjet në tru, i është kushtuar grave. Slogan i saj ...
Këtë vit fushata për osteoporozën është fokusuar te meshkujt.  Me plakjen e popullsisë, një numër gjithnjë e në ...
Te Shtunen ne ambjentet e Telemjekesise ne SRD u mbajt Konferenca e 6 Mediko-Kirurgjikale. Ajo u ndoq ne kohe reale nga ...
Të shtunën ( datë 18.10.2014 ) në sallën e telemjekësisë në Spitalin Rajonal të Durres do të organizohet konferenca e 6 ...
Më shumë aktivitete

Shëndeti ynë

Muaji Tetor -Muaji i Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit Muaji Tetor në të gjithë botën është muaji i ...
Sëmundjet kardiovaskulare (SKV) shkaktojnë 17.3 milionë vdekje në vit, ndërsa në Shqipëri janë shkaktari kryesor i ...
I ftohti dhe temperaturat e ulta, mund të shkaktojnë probleme shëndetësore. Përveç rritjes sëgjendjeve ...
    Më shumë

Lajme

01 Dec 2017
Data 1-Dhjetor eshte dita Dita ...
16 Nov 2017 14 Nov 2017
 Ne kuader te dites  Botërore  te ...
13 Nov 2017
        SPITALI  RAJONAL DURRES ...
24 Oct 2017
Më shumë lajme

Telemedicina

Telemjekesia është ofrimi i shërbimit mjekesor nga distanca, përmes përdorimit te teknologjisë së informacionit dhe komunikimit elektronik që mundëson shkëmbimin e informacioneve shëndetsore të ...

Njoftim për punësim

Spitali Rajonal Durres kerkon te punesoje per nevojat e veta si me poshte:   Ø                       Ø  Recepsionist      Te interesuarit te dorezojne  dosjen prane Zyres se Personelit ne ...

Na kontaktoni

E-mail 
Emër 
Mesazhi juaj