Konferenca e 6 Mediko - Kirurgjikale në SRD!

Të shtunën ( datë 18.10.2014 ) në sallën e telemjekësisë në Spitalin Rajonal të Durres do të organizohet konferenca e 6 Mediko-Kirurgjikale. Kreditet e saj njihen nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim. Me lektorë shqiptarë dhe amerikanë konferenca do të trajtojë 24 tema të ndryshme. Regjistrimi i pjesëmarrësve nis në orën 8.30-9.00. Konferenca do të zgjasë gjatë gjithë ditës së Shtunë, deri në orën 18.00. 
Për ne edukimi në vazhdim është shumë i rëndësishëm, ndaj i japim një hapësirë të veçantë gjatë punës sonë...