E ardhmja….

Çdo vit 83% e të rriturve dhe 90% e fëmijëve udhëtojnë për shkak të problemeve me shëndetin, duke kërkuar asistencë në shtete të ndryshme të botës. Madje në Europë është gjithmonë e më në rritje tendenca e njerëzve për të zgjidhur shqetësimet shëndetësore, duke udhëtuar në klinika të specializuara.

 

Sipas një sondazhi në vendet e BE-se shumica e të pyeturve, pohuan se lëvizja në distanca të largëta për shërbime shëndetësore,do te jetë diçka normale në vitin 2020.

Ky projekt eshte financuar nga fondet e BE.