Konferenca e 7 mediko-kirurgjikale

U zhvillua sot në Spitalin Rajonal të Durrësit, Konferenca e 7 Mediko-Kirurgjikale, me mbështetjen e projektit AdriHealthMob. Mes tematikave të shumta mbi ndërhyrjet kirurgjikale, diabetin, sëmundjet kancerogjene, politraumat etj mjekët shkëmbyen eksperiencat mes tyre dhe partnerëve ndërkombëtarë. Synimi i projektit është ofrimi i një shërbimi cilësor shëndetësor edhe gjatë kohës kur pacientët janë në udhëtim.

Read more: Konferenca e 7 mediko-kirurgjikale

Për një shëndet të sigurtë gjatë udhëtimit!

SRD është pjesë e Ipa Adriatic dhe po zbaton në mënyrë të suksesshme projektin AdriHelathMob. Pas takimit të mbajtur në Tiranë, konferenca e rradhës në Kroaci ka mbledhur përfaqësuesit e vendeve pjesëmarrëse në projekt. SRD përfaqësohet nga drejtorja e Ardiola Frashëri, nëndrejtorja Fatbardha Reka dhe pĕrfaqësuesi projektit Florian Bilali.