Ti dhurojme femijeve buzeqeshje

Fondacioni "Besim ne cdo hap"me perfaqesues te Kishes se Jezu Krishtit te Shenjtoreve te diteve te mevonshme me djem dhe vajza te rinj Amerikan dhe nga te gjitha qytetet e Shqiperise ne bashkepunim me drejtorine e Spitalit Durres organizuan sot nje aktivitet argetues per femijet e pediatrise, kenduan,biseduan dhe vizatuan bashke me ta dhuruan libra dhe lodra,mbollen peme si dhe ndihmuan ne sistemimin e lulishteve te spitalit.

Nje falenderim per kete fondacion qe beri te mundur kete aktivitet per tu dhuruar nje dite ndryshe ketyre femijeve te cilet si rezultat i semundjes po i kalojne keto  dite vere te shtruar ne spital.