Vizita e drejtoreshes rajonale te OBSH per Europen

Drejtoresha e zyres Rajonale te OBSH per Europen Zsuzsanna Jakab vizitoi disa nga sherbimet e Spitalit Rajonal Durres, nder te cilat Kujdesin Paliativ & Kemioterapi , Sherbimin e Semundjeve te Brendshme , Kabinetin e trajtimit te pacienteve diabetike si edhe Kabinetin e Rezonances Magnetike. Gjate kesaj vizite pati bashkebisedime me pacientet te cilet dhane eksperiencate e tyre personale si dhe me stafin per menyren se si funksionojne sherbimet perkatese.