Trajnimi i stafit SRD nga ndermarrja e zjarrefikseve

Perfaqesues te nderrmarrjes se zjarrefikseve po trajnojne stafin e Spitalit Rajonal Durres per menyren e evakuimit te pacienteve dhe stafit ne rast renie zjarri.Gjithashtu stafi po merr njohuri mbi perdorimin manual dhe funksionet e fikseve portative te zjarrit.