Ti dhurojme femijeve buzeqeshje

Fondacioni "Besim ne cdo hap"me perfaqesues te Kishes se Jezu Krishtit te Shenjtoreve te diteve te mevonshme me djem dhe vajza te rinj Amerikan dhe nga te gjitha qytetet e Shqiperise ne bashkepunim me drejtorine e Spitalit Durres organizuan sot nje aktivitet argetues per femijet e pediatrise, kenduan,biseduan dhe vizatuan bashke me ta dhuruan libra dhe lodra,mbollen peme si dhe ndihmuan ne sistemimin e lulishteve te spitalit.

Nje falenderim per kete fondacion qe beri te mundur kete aktivitet per tu dhuruar nje dite ndryshe ketyre femijeve te cilet si rezultat i semundjes po i kalojne keto  dite vere te shtruar ne spital.

Read more: Ti dhurojme femijeve buzeqeshje

Nisma "Dhuroni Gjak Shpetoni Jete"

Falenderojme stafin e Ndermarrjes se Ujesjellesit  dhe te Spitalit Rajonal  te Durresit  qe po i bashkohet cdo dite
e me shume nismes per te dhuruar gjak vullnetarisht.

 

   

14 Qershor Dita Boterore e Dhurimit Te Gjakut Vullnetar

Vetem pak dite na ndajne nga data 14 Qershor Dita Boterore e dhurimit te gjakut vullnetar . Kjo dite i kushtohet ndergjegjesimit te populates per te patur sa me teper dhurues vullnetare te gjakut. Spitali  Rajonal i Durresit ne bashkepunim me Drejtorine e Pergjithshme te Ujesjelles Kanalizimeve Durres i eshte bashkuar kesaj nisme duke kryer kete akt kaq human . Kjo nisem do te jete dhe per ditet ne vazhdim ndaj i bejme apel çdo qytetari te ofrohet prane bankes se gjakut te Spitalit Durres per ta dhuruar gjakun, ne menyre qe te permiresojme apo te shpetojme jeten e  dikujt tjeter.