Njoftim per dhenie kujdesi shendetesor vullnetar.

Spitali  Rajonal  Durres  ka ne misionin e tij rritjen e cilesise dhe performances ne dhenien e kujdesit shendetesor.

Misioni  yne ndikon drejteperdrejte ne permiresimin e  shendetit  te komunitetit  duke ofruar nje standart  te ri kujdesi shendetesor ne parandalimin ,diagnostikimin dhe trajtimin e semundjeve.

Pacienti  eshte ne qender te vemendjes tone, ndaj  cdo infermier  i cili mund te jape eksperiencen personale si edhe ta perfeksionoje ate,duke dhene ndihme vullnetare  prane institucionit te Spitalit Rajonal Durres mund te paraqese kerkesen personale bashke me dokumentacionin e nevojshem si me poshte çdo dite nga e Hena ne te Premte nga ora 13 deri 14 deri me date 30.06.2016

Dokumentacioni i nevojshem

·         Diplome ( e noterizuar )

·         Lista e notave ( e noterizuar )

·         Licensa e ushtrimit te profesionit

·         Kerkese per  dhenie ndihme vullnetare

·         Fotokopje karte Identiteti

·         Vertetim  Banimi

Punimet e konferences se 7 Mediko-Kirurgjikale, SRD


E kthyer tashmë në një traditë në Spitalin Rajonal Durrës, u mbajt konferenca e 7 Mediko - Kirurgjikale. Këtë herë tematika e saj u përqendrua mbi praktikat më të mira mjekësore në dobi të lëvizshmërisë së pacientëve turistë, në Spitalin Rajonal Durrës dhe jo vetëm. Në konferencë ishin të pranishëm edhe mjekë të spitalit italian Massa Carrara si dhe nuk munguan lidhjet përmes Telemedicinës, pasi konferenca ndiqej në kohë reale edhe nga kolegë të tjerë në spitalet e shtetit fqinj.

Read more: Punimet e konferences se 7 Mediko-Kirurgjikale, SRD

Nga fetusi ne zemren e te porsalindurit

Problemet kardiake në moshat pediatrike, ishin në qendër të trajnimit të zhvilluar në Spitalin Rajonal Durrës me temë: " Nga fetusi në zemrën e të porsalindurit". Përmes Telemedicinës, në seminar u bë një lidhje me dr. Bruno Murzi nga spitali i Massa në Itali.

Read more: Nga fetusi ne zemren e te porsalindurit