Tetori rozë i SRD

Tetori rozë sapo ka nisur, por puna diagnostikuese për kancerin e gjirit në Spitalin Rajonal Durrës, vijon prej muajsh. Këtë fillim muaji, çdo ditë regjistrohen në këtë regjistër të paktën katër gra e vajza që bëjnë mamografinë. Fluksi është gjithmonë e më në rritje. Deri në Shtator të 2015, 974 gra kanë kryer ekzaminimin e mamografisë. Ndërsa në të njëjtën periudhë të një viti më parë kjo shifër ishte 636 gra. Dhe kjo rritje e ndjeshme ndodh sepse në SRD, ne nuk sensibilizojmë gratë që të dynden vetëm në Tetor në spital për mamografinë. Por i ndërgjegjësojmë ato që këtë muaj të kujtohen se mund të jenë paciente potenciale të kancerit të gjirit, ndaj të gjejnë kohë për të bërë mamografinë gjatë muajve në vijim.  

Tetori i vitit që kaloi i dha frytet e tij. Këtë Tetor stafi i SRD vjen me ambicje të reja… 

 

Thirrje Interesi për “Ekspert ne zhvillimin e Teknologjive Informatike te Komunikimit dhe konsulent ne fushen kujdesit online shendetesor”, i cili do te mbështesë Spitalin Rajonal Durrës për projektin “Modeli i Adriatikut për një Lëvizshmëri te Qëndru

   Durrës, me:  27.08.2015

Lënda: Thirrje Interesi për “Ekspert ne zhvillimin e Teknologjive  Informatike te Komunikimit dhe konsulent ne fushen  kujdesit  online shendetesor”,  i cili do te mbështesë Spitalin Rajonal Durrës për projektin “Modeli i Adriatikut për një Lëvizshmëri te Qëndrueshme ne Sektorin e Kujdesit Shëndetësor (AdriHealthMob).”
 Në kuadër të partneritetit në projektin AdriHealthMob i financuar nga Programi IPA Adriatic Cross Border Cooperation 2007-2013 dhe  kod   1°STR/009, Spitalin Rajonal Durrës shpall vendin vakant për Ekspert ne Menaxhimin dhe Monitorimin e Projekteve për projektin AdriHealthMob.
Procedurat e Aplikimit:                       
Aplikimet duhet te jenë ne anglisht dhe të përmbajnë.

  • Curriculum Vitae
  • Kopje të diplomave
  • Kopje të dëshmive dhe eksperiencave të punës

Kandidatet e interesuar janë te ftuar të dorëzojnë aplikimet e tyre në një zarf të mbyllur per cdo lot ku te specifikohet pozicioni “Ekspert ne zhvillimin e Teknologjive  Informatike te Komunikimit dhe konsulent ne fushen  kujdesit  online shendetesor”,   për projektin AdriHealthMob “ në adresën e mëposhtme :

Mr. Ardian Peza
Project Manager
AdriHealthMob project
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Spitali Rajonal Durrës
Rr.”A.Goga”,L.Nr.8 Durrës
Aplikimet pranohen deri më dt 15.09 .2015, brenda orës 14:00.Do të shqyrtohen vetëm aplikimet që mbërrijnë brenda këtij afati.
Për më shumë informacion mbi dosjen e plote te tenderit si dhe kërkesave dhe afateve te kohëzgjatjes se kontratës, referojuni Termave te Referencës se publikuar këtu , apo kërkoni një informacion me te plote rreth dosjes se tenderit ne adresën elektronike: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Shkarko  

Subject:Call for interest for  the position of ICT E-Care Development Expert & Health Consultancy Service”to support Durres Regional Hospital in  AdriHealthMob project.
Reference:IPA Adriatic CBC/ AdriHealthMob/ 1°STR/009/ STP/4
 
In the context of the partnership in the AdriHealthMob project financed under the Programme of IPA Adriatic Cross Border Cooperation 2007-2013, the Durres General Hospital has a vacancy for the position of the :
ICT E-Care Development Expert & Health Consultancy Service”
Application Procedure:
The application should contain

  • Curriculum Vitae
  • Copy of University diplomas
  • Any other supporting documentation


Interested candidates are invited to submit their application in a sealed envelope indicating the position
ICT E-Care Development Expert & Health Consultancy Service”at the following address :
Mr. Ardian Peza
Project Manager
AdriHealthMob project
Durres Regional Hospital
Str.”A.Goga”,L.Nr.8, Durres
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The deadline for the submission of the applications is 15.09 .2015,14:00 hr. Only applications received prior to this deadline will be considered.


For more information and duration of the assignment please refered to the TORs (Terms of Reference) or request the full tender dossier at the adress: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Download 

Për ata që nuk shkojnë dot në një koncert!

Pacientët e Spitalit Rajonal Durrës janë bërë sot publiku i koncertit të veçantë të violinistit durrsak Florian Vlashi. Familja Vlashi përmes muzikës instrumentale e ka sjellë sallën e koncertit, tek ata persona që nuk shkojnë dot në një të tillë. Ata kanë performuar sot në ambjentet e Shërbimit të Maternitetit dhe hollit të SRD.

Read more: Për ata që nuk shkojnë dot në një koncert!