Trajnimi i stafit SRD nga ndermarrja e zjarrefikseve

Perfaqesues te nderrmarrjes se zjarrefikseve po trajnojne stafin e Spitalit Rajonal Durres per menyren e evakuimit te pacienteve dhe stafit ne rast renie zjarri.Gjithashtu stafi po merr njohuri mbi perdorimin manual dhe funksionet e fikseve portative te zjarrit.

   

 

Njoftim per Mbledhje Bordi dt 29.07.2016

Ju njoftojme se diten e Premte date 29.07.2016 ora 1200 do te organizohet mbledhja e Bordit ne ambientet e Administrates se Spitalit Rajonal Durres, ne sallen e mbledhjeve .

 

Mbledhja e siperpermendur do te kete paraprakisht rendin e dites si me poshte:

 

1.Kerkese per miratim Projekt-Buxheti per vitin 2017-2019.

 

2. Miratimin e Planeve te Investimeve per vitin 2017-2019.

 

3.Miratim Ndryshim Fondesh.

 

4. Miratim i ndryshimeve ne Regjistrin e Prokurimeve

 

5.Diskutim per mamografin ( riparim ose blerje).

 

6.Per sherbimin me pagese per dhomat 2-she – dhoma “VIP”ne Sherbimet e Neurologjise, Pathologji, Kirugji, Kardiologji.

  

Vizita e drejtoreshes rajonale te OBSH per Europen

Drejtoresha e zyres Rajonale te OBSH per Europen Zsuzsanna Jakab vizitoi disa nga sherbimet e Spitalit Rajonal Durres, nder te cilat Kujdesin Paliativ & Kemioterapi , Sherbimin e Semundjeve te Brendshme , Kabinetin e trajtimit te pacienteve diabetike si edhe Kabinetin e Rezonances Magnetike. Gjate kesaj vizite pati bashkebisedime me pacientet te cilet dhane eksperiencate e tyre personale si dhe me stafin per menyren se si funksionojne sherbimet perkatese.