Kabineti i Dermatologjise

Kabineti i Dermatologjisë ndodhet në katin e parë dhe të tretë. Këtu kryhen vizita ambulatore çdo ditë nga ora 8.00 – 15.00 me mjekët specialistë:  Xhiliola Doçi , Besnik Myshketa dhe Ermira Demiri.