Kabineti Endokrinologjise

Kabineti Endokrinologjisë ku kryhen vizita ambulatore çdo ditë nga ora 8.00 – 15.00 me mjekët specialistë Edi Spahiu dhe Manjola Çarçani.

Komisioni i Endokrinologjisë për mjekimin me insulinë mblidhet çdo ditë të martë dhe të premte ora 12.00 – 15.00.