Kabineti i Gastrohepatologjise

Kabineti i Gastrohepatologjisë ndodhet në katin e tretë. Këtu kryhen vizita ambulatore çdo ditë nga ora 8.00 – 15.00 me mjeket specialiste Vjollca Çela dhe Pranvera Kristani.