Kabineti i Hematologjise

Kabineti i Hematologjisë ndodhet në katin e dytë. Këtu kryhen vizita ambulatore çdo ditë nga ora 8.00 – 15.00 me mjeket specialiste Diana Hate dhe Naxhije Xaxa.