Kabineti i Nefrologjise

Kabineti i Nefrologjisë ndodhet në katin e dytë. Këtu kryhen vizita ambulatore çdo ditë nga ora 8 – 15.00 me mjekët specialistë Musa Shkjau dhe Anita Krrashi.