Kabineti i Neurologjise

Kabineti i Neurologjisë ndodhet në katin e parë. Vizitat ambulatore kryhen çdo ditë nga ora 8.00 – 15.00. Mjekët specialistë janë Endri Shehu  dhe Jonida Bala.