Klinika Infektive

Klinika infektive e Spitalit Rajonal Durrës është e vendosur në një godinë të veçantë në katin e dytë dhe të tretë. Ajo ka 20 shtretër. Në këtë klinikë realizohen konsultat ambulatore, diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjeve infektive. Klinika ka dhe një ambjent të veçantë reanimacioni për trajtimin e të sëmurëve rëndë. 

Shefe  e klinikës është Dr. Nadire Jani.