Laboratori Anatomo-Patologjik

Laboratori anatomo – patologjik u inagurua në muajin Qershor 2014 pas shtatë vitesh jashtë funksionimit dhe filloi aktivitetin e tij për të mbështetur shërbimet e spitalit rajonal në diagnostikim dhe trajtimin e sëmundjeve të ndryshme. Tani pacientët kanë mundësi që ti kryejnë këto analiza në Durrës dhe të mos shkojnë në QSUT.