Klinika e Gjinekologjisë

Kjo klinikë ka 20 shtretër. Në këtë repart trajtohen nënat me rrezik të lartë  aborti dhe ajo që është më e rëndesishme  këtu trajtohen patologjitë e ndryshme të organeve genitale me teknika dhe metoda te avancuara.