Klinika e Neonatologjisë

Gjendet prane repartit te obsetrikes  ku qendron nena dhe foshnja pas lindjes. Vdekshmeria  amtare ne spitalin tone ( e nenave ne lindje apo pas lindjes ) ka disa vite që është 0.  Në spitalin përballohen edhe lindjet cezariane për gra që vijnë nga  qyteti i Kavajës për tu operuar se ky qytet nuk ka sallë operacioni.